Brink 1 in Betondorp

De mooie productiekeuken van Hinke in de keuken in gevestigd op de Brink 1 in Betondorp, Amsterdam. Deze keuken deelt ze met twee andere zelfstandige ondernemers: een cateraar en een taartenbakster.

Het is mogelijk om deze sfeervolle locatie aan de Brink in Betondorp af te huren voor een kleine groep, voor een diner, borrel, high tea of een workshop. In samenwerking met Hinke is er van alles mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Regelmatig organiseert Hinke themadiners op de Brink, een culinaire samenwerking van de ondernemers van de Brink, soms aangevuld met gastkoks uit verschillende windstreken.

Ook verzorgt ze met haar twee keukengenoten maandelijkse aanschuifdiners voor de buurt. Met als doel samen aan een lange tafel lekker te eten en buurtgenoten  te leren kennen en. Het is haar proeftuin voor het uitproberen van nieuwe creaties.

Sinds een jaar bereidt Hinke ook Brinkmaaltijden. Iedere donderdag is er een maaltijd te bestellen van Hinke in de keuken en een dessert door van moss/Het Bakblik.

Voor actuele informatie over de thema- en aanschuifdiners, voor het inschrijven op de nieuwsbrief of bestelmogelijkheden kijk op Brinkculinair.nl.